shopping cart empty
WORLDWIDE FREE SHIPPING

Delayed activation
Login to post a new topic and to write a reply.
Thread Tools Rate This Thread


Search within thread:

Login to rate this thread.
#1 (permalink)      4/29/2014 4:22:09 PM US Central   quote/reply + tips
Moebius
Member
  • JoinedJun 2013
  • Posts 31
  • Reviews 4
  • Kudos15
Delayed activation
I have this problem: pressing the activation button, the green LED lights up, and after about two seconds becomes brighter.
In those two seconds is not supplying power to the atomizer, or it sends very little, then it becomes (I think) normal.
In these conditions it is unusable.
Has this behavior with 1x18350, 2x18350 and 1x18650 , in VV and VW.
What can I do?
#2 (permalink)      4/29/2014 7:10:16 PM US Central   quote/reply + tips
mossy
Member
  • JoinedMay 2013
  • Posts 73
  • Reviews 4
  • Kudos45
Sounds like you have a faulty unit. Make sure the battery tube is tight and your batteries are fully charged.If that doesn't work open a ticket with customer service and they will sort it out.
"Only when the last Tree has died, and the last river been poisoned, and the last fish been caught, will we realise we cannot eat money"
#3 (permalink)      6/30/2014 8:03:44 AM US Central   quote/reply + tips
Avatar
HighPlainsVaper
Member
  • JoinedOct 2013
  • Posts 231
  • Reviews 60
  • Kudos90
They are all faulty. The fire button on the SVD is defective and will eventually stop working altogether rendering it useless. It doesn't even make a good paper weight now. There are too many other good vaping devices to throw money away on the SVD.